Lokalfotball
KVELDENS MÅLSCORERE. Elias Larsen, Isak Brun og Didrik Iversen scoret målene da Hemnes slo Olderskog 3-2 onsdag kveld. FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

Hemnes kjempet seg til seier

Hemnes slo Olderskog 3-2 på Reina onsdag kveld i en meget spennende fotballkamp. Isak Brun ble den store helten da han nærmest lå og headet ballen i mål i det 86. spilleminutt.

Hemnes viste at de virkelig ønsket å vinne og kom sterkt tilbake etter å ha mistet ledelsen to ganger i andre omgang.
Hemnes gikk hardt ut i en 4-3-3 formasjon og presset enormt i starten av kampen. De første ti minuttene hadde Olderskog knapt ballen og Hemnes rullet rundt med motstanderen og Elias Larsen scoret allerede etter fem minutter etter et innlegg fra høyresiden.
Flere store sjanser ble skapt og hjemmelaget var utrolig gode på å holde bredden. Dessverre ble det smått med spillere foran mål og vingene måtte gang på gang spille bakover.

MER OM LOKALFOTBALLse flere

Ole-Herman Bergem måtte ut med skade og formasjonen falt sammen fordi midtbanen ikke helt fungerte. Olderskog fikk låne ballen mer, men skapte bare noen helt ufarlige sjanser. Det ble ikke spennende før Joakim Akselsen skulle klarere et tilbakespill til keeper. Ballen gikk rett i en Olderskog-spiller og utenfor.
Olderskog kom mer inn i kampen i andre omgang. Hemnes fikk litt strekk i laget og Olderskog får tid til å sende lange baller inn i feltet. Drøyt 20 minutter ut i omgangen utlignet bortelaget. Hemnes var på etterskudd og Aksel Karoliussen scoret sikkert fra 17 meter. Olderskog fikk deretter flere store sjanser, men midtstopperne Patrick Gustavsen og Robert Drage kjempet som helter for å holde gjestene unna.
Da sytti minutter var gått kjempet Hemnes seg tilbake i kampen, overtok initiativet og skapte en rekke overgangsmuligheter. Kvarteret før slutt fikk Hemnes corner fra venstresiden og Jakob Horseng fant Didrik Iversen som scoret fra kloss hold.
Olderskog kvitterte nesten umiddelbart. Et skudd ble blokkert og returen havnet rett i bena på Karoliussen som igjen satte ballen kontrollert i mål. Et godt grep i en trøye var ikke noe dommeren brydde seg nevneverdig om.
Hemnes ville vinne kampen og det aggressive bortelaget fikk smake sin egen medisin. Lange presise pasninger førte først til en gigantsjanse for Stian Trulsen og like etterpå til et innlegg fra venstre. Jakob Horseng fant Isak Brun som bøyde seg ned og headet til side for keeper og i mål. Et meget flott angrep som satte spikeren i kista for Olderskog.
Isak Brun fortalte etter kampen at han ikke helt visste hvor verken han eller målet var, men da han så ballen gikk inn og hørte brølet fra medspillerne og publikum var det en fantastisk følelse. Han var fornøyd med at laget klarte å heve seg slik at de kunne ta ledelsen og til slutt avgjøre kampen mot et Olderskog som var meget aggressive i andre omgang. ?Enormt deilig å avgjøre en slik kamp, og enormt deilig å gjøre det på en slik måte avsluttet Brun.
Trenerteamet Torstein Sørensen og Sjalg Figenschau var meget fornøyde etter kampen. I pausen hadde meldingen om at Korgen hadde slått Radaasen 6-0 tikket inn. Hemnes var dermed igjen på opprykksplass da Innstranda ikke kan rykke opp da de har første laget i divisjonen over.HEMNES IL-OLDERSKOG 3-2 (1-0)

  • Mål Hemnes IL: Elias Larsen (5), Didrik Iversen (74), Isak Brun (86)
  • Mål Olderskog IL: Aksel Karoliussen (64, 76)
  • Dommer: Vetle Haugen (Grane IL - Fotball)
  • Ass.dommer 1: Didrik Berg (Mosjøen IL)
  • Ass.dommer 2: Terje Brygfjeld (Mosjøen IL)
  • Dommerveileder: Martin Skarstein (Mosjøen IL)
Les mer om: #Fotball | #Hemnes IL
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS