SMAKEBITER. Høstrocken i 2016 ble en stor suksess med blant annet tidene største fyrverkeri i Hemnes.VIDEO: KNUT MARTINSEN

Rock i mørket

Høstrocken i Svartebukta begynner å bli en tradisjon. Tre band skal fylle lørdagskvelden, og Yr lover varmt og pent vær.

Det er Parkrock som står bak også dette arrangementet, og etter forsommerens suksess med Sommerfestuka er Otto Jonny Derås igjen klar:
– Dette blir høstens mest spektakulære og triveligste happening i Korgen, skryter en overbevisende Derås.
Selv trakterer han trommene i Vevelstadbandet Stokkasjokk.
– Her blir det coverlåter fra 70-80 tallet, lover han. – Deretter får vi steintøffe låter fra Hemnes bandet Mormors Pistol som spiller kun egenprodusert musikk, bandet består av Svein Erik Hjerpbakk på gitar og sang, Håvard Trettbakk på trommer og Tone Drage Bang på bass.
Rosinen i pølsa blir kanskje for mange bandet med de yngste musikerne, Dirty Leif.
– Dette er enda et lokalt band, de spiller egenprodusert rock'n roll som ville toppet hitlistene om de blir gitt ut, i tillegg er de et meget godt coverband. Bandet består av Rune Ervik og Runar Fagereng på gitar, Sebastian Skaret Nilsen på bass, Jan Arild Hjerpbakk på trommer og Leif Are Larsen på vokal, forteller Derås, det er mulig han tar seg vann over hodet når han til slutt kommer med en garanti:
– ParkRock lover god og trivelig stemning i en lysatt park, og Korgen Vertshus står for servering av leskedrikk og grillmat.
I videovinduet over saken kan du se noen glimt fra en tidligere Høstrock.

Les mer om: #Fritid | #Kultur
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS