AVLYSER. Etter å ha et litt for tynt startfelt velger Bleikvassli IL å avlyse årets utgave av triathlon, men lover å komme tilbake i juni neste år.FOTO: BLEIKVASSLI IL/MONTASJE

Avlyser triathlon

Bleikvassli IL satset friskt inn i høsten med å arrangere triathlon. Nå kaster de inn håndkleet, men det betyr ikke at de gir opp.

Triathlon er en tredelt konkurranseform med svømming, sykling og løping, og her skulle det svømmes ca. 100 meter i elva før en sykkeltur opp gruvabakken og til Høgstlandet. Deretter var det på med joggesko på en liten tur opp på Andres Larsafjellet og så ned til skolen.
Når startlista ble talt opp inneholdt den rett og slett for få navn, og det er vel ikke helt utenkelig at kaldt vann kombinert med noen uker med mye vann fra oven har gitt kalde føtter i forkant.
Nå melder idrettslaget at det gjør et nytt forsøk, i slutten av juni neste år. Værmeldingene sier foreløpig at det kan bli pent, og nå har alle en lang vinter å trene seg opp på.

FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS