Lokalfotball
REDDET POENG. Ole-Martin Akselsen trygget tabbelledelsen til Hemnes IL etter å ha scoret nok et mål på straffespark. FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

Hemnes IL tok poeng

Hemnes holdt Mo IL 2 til uavgjort på Sagbakken torsdag kveld. Etter en jevnspilt kamp der Hemnes hadde flere muligheter til å avgjøre på slutten endte det til slutt 1-1.

Mo IL tok ledelsen midtveis i første omgang, men Hemnes fikk straffe vel ti minutter senere og Ole Martin Akselsen gjorde ingen feil og satte sin andre straffe på to kamper.
Mo IL hadde sine sjanser, men en god Joakim Akselsen i mål holdt Hemnes inne i kampen og spesielt i andre omgang hadde Hemnes grepet på kampen. Det virket som om hjemmelaget ikke var helt forberedt på hva som møtte dem og da Mo IL ble slitne kunne Hemnes fort ha vunnet kampen.
Dan Remy Karlsen hadde et stangskudd og i tillegg var det en heading som smalt i tverrliggeren. På slutten kom Jørgen Hind Sørensen rundt en forsvarer, men traff keeper som gav retur. Returen fra samme mann traff også keeper. Litt flaks der så kunne Hemnes hatt to poeng til i potten.

MER OM LOKALFOTBALLse flere

Hemnes profiterte på å holde ballen i laget og spille sitt sedvanlige spill og dette fungerte godt selv om banen på Sagbakken er betydelig bredere enn Hemnes Stadion.
Hemnes IL topper dermed fortsatt tabellen etter at Korgen tapte mot Nesna. Onsdag er det klart for lokaloppgjør i Korgen mellom kommunens to lag. Didrik Iversen debuterte for Hemnes mens Stian Trulsen gjorde comeback. Ingen skader eller suspensjoner hindrer Hemnes å stille fullt lag mot Korgen.

Les mer om: #Fotball | #Hemnes IL
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS