KOLLISJON. Krysset på E6 nærmest Korgfjelltunnelen i Korgen er svært uoversiktlig.FOTO: KNUT MARTINSEN

Oppdatert: Vogntog mot bil i Korgen

I kryss E6-sør i Korgen oppsto det et sammenstøt mellom et vogntog og en personbil i ettermiddag.

Brannvesenet i Korgen var raskt på stedet og fikk kontroll på sitasjonen. Det var et eldre ektepar i personbilen, og en ble sittende fast inne i bilen, men brannmannskapene fikk løst situasjonen etter cirka 20 minutter.
Det skal etter omstendighetene ha gått bra men skadeomfanget omtales som uavklart av politiet. Vogntoget kom kjørende på E6 nordover da personbilen skulle ut på E6. Vogntoget har truffet personbilen like bak førersetet, saken kunne med andre ord fått et langt mer alvorlig utfall.
Korgfjelltunnelen ble stengt i påvente av at det blir ryddet i området, og det oppsto lange køer i begge retninger. Veien er nå åpnet igjen og trafikken går som normalt forbi skadestedet.
Dette krysset er uoversiktlig, og skulle opprinnelig utbedres som en del av veipakke Helgeland. Etter at veipakken ble dyrere enn beregnet ble denne utbedringen samt gang og sykkelvei mellom Bjerka og Finneidfjord strøket fra pakken.

. FOTO: KNUT MARTINSEN
Les mer om: #Samfunn | #Samferdsel | #Ulykke
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS