Lokalfotball
HAT-TRICK HERO. Eirik Flostrand scorer her et av sine tre mål i kampen.FOTO: CHRIS ERIK HAUGLI

Suveren snuoperasjon

Etter to selvmål og 1-3 til pause var det stille på stadion da lagene gikk til pause. En time senere var stillheten snudd til jubel blant både publikum og Korgen-spillere da dommeren blåste av kampen.

Det var kjedelig de første tjuefem minuttene på Korgen Stadion. Både hjemmelaget og gjestene fra Olderskog startet kampen forsiktig, uten å tørre noe særlig fremover. Men så eksploderte kampen, og ti minutter senere var det scoret fire mål. Tre av dem av Korgen - selv om det stod 1-3.
Først klarer Korgen å rote det til med å skjerme en ball ut til corner. Corneren heades i mål - av en uheldig Korgen-spiller. To minutter senere får Olderskog et frispark omtrent midt på Korgens banehalvdel. Frisparket heades i mål - av en uheldig Korgen-spiller.
Eirik Flostrand reduserer et femminutt senere etter å ha blitt nydelig spilt gjennom av Are Stenvoll, bare for å se at Olderskog et par minutter etterpå går opp til 3-1 etter et pent angrep.

MER OM LOKALFOTBALLse flere


Styrkedrikk i pausen?
Assistenttrener Erlend Ervik var slett ikke fornøyd med de første førtifem minuttene.
– Det er en jevn start, vi har kontroll på kampen og vi er egentlig best. Så gir vi bort to mål. Da slipper vi oss nedpå, og vi klarer heller ikke å skape noe på kontringene vi får. Vi må ta tak i pausen.
Ervik og hovedtrener Tony Tverrå hadde en fin pauseprat med laget sitt, og det hjalp tydeligvis. Fra starten av andre omgang var det ingen tvil om hvem som ville mest, det var Korgen.
Både Flostrand, Are Stenvoll og Emil Lien, som hadde et bra innhopp, hadde sjanser i løpet av det første kvarteret av andre omgang, mens Olderskog som var gode i første, ble mer og mer borte.
Det ble nevnte Lien som fikk æren av å redusere til 2-3. Et fint angrep endte med et innlegg i feltet som han bredsidet kontrollert i mål.

Hjemmepublikum
Reduseringen gjorde også noe med hjemmepublikummet. Etter at det hadde vært fryktelig stille den første timen våknet de virkelig av reduseringen, og resten av kampen var det et lydnivå og en stemning som nok hjalp Korgen-gutta til å fullføre snuoperasjonen.
Eirik Flostrand utlignet til 3-3 etter en retur fra keeper, og med et kvarter igjen av kampen satte han også inn 4-3 etter å blitt spilt fri av Joakim Buskli.
Mot slutten kom Olderskog til noen forsøk, uten at det ble virkelig skummelt foran Korgens mål. Da var Korgen nærmere på kontringer, og mot slutten av kampen kunne de avgjort kampen både to og tre gang. Men det ble ikke flere mål, og kampen ble blåst av til jubel fra publikum og glede blant Korgen-spillerne.

God lagmoral
Det er morsomt å se at unggutta kommer inn og gjør det bra.
Tony Tverå
– Andre omgang er fiin, gliser Tony Tverå. – I første omgang vil vi stå høyt, men klarte det ikke, mener han.
– Hva endret dere i pausen
– Vi snudde rett og slett toeren på midten slik at vi kom høyere opp i banen. Fra å være litt for defensiv i første omgang ble det nå mye bedre. Vi fikk til spillet vårt, og fikk presset Olderskog slik vi ønsket, forklarer Tverå.
– Det ble en snuoperasjon uten like, sier Tverå, som skryter av lagmoral og lagets unge spillere.
– Det er morsomt å se at ungguttene kommer inn og gjør det bra. Vi prøver å gi dem tillit og spilletid, og ser at vi får betalt tilbake for det, smiler treneren.
– Lagmoralen er veldig bra. Vi hadde troa på at vi kunne vinne hele veien, selv i pausen. Vi er positive, vi trår til, og da er det veldig godt å ta tre poeng til slutt!


FOTOSERIE

FORNØYD. Flostrand var godt fornøyd med at Korgen vant kampen.FOTO: CHRIS ERIK HAUGLI
JUBEL. Så glad blir man når man har snudd 1-3 til 4-3.FOTO: KNUT MARTINSEN

KORGEN - OLDERSKOG 4-3 (1-3)

  • Mål: 0-1 selvmål (25), 0-2 selvmål (27), 1-2 Eirik Flostrand (34), 1-3 (37), 2-3 Emil Lien (61), 3-3 Flostrand (70), 4-3 Flostrand (75)
  • Korgens lag: Mats Buskli - Petter Øren, Vebjørn Valåmo, Bjørn Erik Dambråten, Tony Tverå - Petter Vassdal Evensen, Jens Falmår, Joakim Buskli, Are Stenvoll, Adrian Falmår - Eirik Valåmo
  • Innbyttere: Lars Magnus Oldernes, Mathias Moen, Marius Nermark, Mattis Bang, Emil Lien, Sondre Vassdal
Les mer om: #Fritid | #Fotball | #Korgen IL
HILSNINGER
Angelika Kråkstad
11! Angelika Kråkstad
Isai Lauknes
6! Isai Lauknes
Jakob Siljesønn Ludviksen
2 år! ! Jakob Siljesønn Ludviksen
Sigrid Falkenhaug
13 år! Sigrid Falkenhaug
Madelen Rustad Brendmo
12 år! Madelen Rustad Brendmo
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS