Lokalfotball
TETT MARKERING. Ole Martin Akselsen og de andre Hemnes spillerne fikk mindre plass en vanlig mot Fauske/Sprint 2. Bortelaget fikk markert Hemnes spillerne på en helt annen måte enn de var vant med og raske spillet langs bakken som laget er kjent for ble effektivt stoppet. FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

Tap for Hemnes

Hemnes gikk på en smell og tapte 1-2 mot Fauske/Sprint 2 på Reina søndag. Håpet om å innta tabelltoppen svant da gjestene scoret to kjappe mål på slutten av første omgang.

Hemnes klarte aldri å svare og dermed var det noen få slukørete tilskuere som vandret hjem etter en særdeles kald og fuktig ettermiddag på stadion.
Hemnes manglet Elias Larsen og Patrick Gustavsen før dagens oppgjør, i tillegg til at Robert Drage måtte kaste inn håndkleet etter oppvarmingen. Samson ble flyttet inn i midtforsvaret og Tobias Fredriksen kom inn på venstre back.
Kampen startet med tette dueller. Fauske/Sprint hadde lært sin lekse og lå veldig tett i Hemnesspillerne. Dette førte til at Hemnes sitt sedvanlige spill ble oppstykket. Dette førte til at Hemnes ikke kom til så mange sjanser som de har gjort de siste kampene.

MER OM LOKALFOTBALLse flere

Gjestene scoret to kjappe på slutten av første omgang. Det var to frispark som skulle vippe Hemnes av pinnen. Det første var fra rett utenfor 16 meteren og skuddet gikk via en Hemnes spiller og i mål. Det andre kom rett etterpå. Joakim Akselsen reddet, men returen ble fanget opp av Fauske/Sprint som enkelt kunne sette ballen i mål.
Hemnes jobbet ufortrødent videre og i det siste ordinære spilleminuttet kranglet Isak Kristensen Brun ballen i mål og reduserte. Spenningen steg betraktelig og på overtid klarte Hemnes nesten å utligne da Henning Hansen kom på et raid, men satte ballen millimeter utenfor.
Kampen ebbet ut uten flere mål og Hemnes ILs drøm om tabelltopp forsvant for denne gang. Tunge ben etter mange kampen de siste par ukene må ta noe av skylden, sa trener Sørensen etter kampen. I tillegg slet vi når både Martin Hind Sørensen og Jakob Horseng måtte ut med skader i andre omgang. Da mistet vi midtbanen og det ble tungt.


HEMNES IL-FAUSKE SPRINT 2 1-2 (0-2)

  • Mål Hemnes IL: Isak Brun (90)
  • Mål Fauske/Sprint: Daniel Tronstad (45), Jonas Slettmyr (45)
  • Gule kort Hemnes IL: Ole Martin Akselsen, Ole-Herman Bergem, Henning Hansen og Martin Hind Sørensen
  • Gule kort Fauske/Sprint 2: Sondre Nyland og Jesper Selsbakk
  • Dommer: Øyvind Wang, Radaasen Fotballklubb
  • Ass.dommer 1: Åge Andreas Røilid, Mosjøen IL
  • Ass.dommer 2: Kristoffer Sætern Knutsen, Olderskog IL
Les mer om: #Fritid | #Fotball | #Hemnes IL
HILSNINGER
Madelen Rustad Brendmo
12 år! Madelen Rustad Brendmo
Sigrid Falkenhaug
13 år! Sigrid Falkenhaug
Isai Lauknes
6! Isai Lauknes
Jakob Siljesønn Ludviksen
2 år! ! Jakob Siljesønn Ludviksen
Angelika Kråkstad
11! Angelika Kråkstad
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS