ÅRETS BUTIKK. Coop Prix Bjerka er kåret til Årets butikk for andre år på rad. FOTO: COOP

Årets Butikk for andre år på rad

Coop Prix var tirsdag samlet for å gjøre stas på sine egne. Den aller gjeveste prisen gikk til Coop Prix Bjerka, som vant prisen som Årets Butikk for andre år på rad.

– Dette er helt uvirkelig, sier Kristin Tustervatn, butikksjef i Coop Prix Bjerka.
Prisen for Årets Butikk tildeles den Coop Prix-butikken med best nøkkeltall for 2017, og kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet. Coop Prix Bjerka scorer godt over kjedesnittet på disse nøkkeltallene. Årets butikk deles ut i to kategorier; for butikker under 30 millioner kroner i omsetning og for butikker med over 30 millioner kroner i omsetning. Coop Prix Bjerka vant førstnevnte kategori, og dette er andre år på rad at Coop Prix Bjerka stikker av med den gjeveste prisen.
– Det føles helt spesielt å vinne igjen, og jeg gleder meg til å ta med prisen hjem til kollegaene mine. Vi er en flott gjeng som har det gøy på jobb, og som trives sammen, sier Tustervatn.

Ingjerd Vestengen, kjededirektør i Coop Prix, Coop Marked og Matkroken, forteller det er stort å vinne prisen som Årets Butikk.
– Det er viktig å anerkjenne den jobben de ansatte i Coop Prix gjør for å skape så flotte butikker for kundene våre, som også er våre medeiere. Det er mange butikker som gjør det bra, og det er svært imponerende av Coop Prix Bjerka å vinne denne prisen to år på rad. Coop Prix Bjerka er en veldrevet butikk med god omsetningsutvikling, og de ansatte er opptatt av å møte kundenes behov og de yter topp service, sier Vestengen.

Coop Prix Bjerka kan skilte med 600 kvadratmeter salgsareal og en forventet omsetning i 2018 på 30 millioner kroner. Butikken har 14 ansatte fordelt på 5,2 årsverk, og eies av Coop Helgeland SA.

FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS