Lokalfotball
KAMPENS STORE SPILLER. Elias Larsen var en konstant trussel på venstrekanten. Hans bevegelighet, teknikk og fart kunne fort ha gitt Hemnes en betryggende ledelse før pause.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

Hemnes tapte poeng

Innstranda klarte å holde Hemnes til uavgjort i et aldeles nydelig vær søndag ettermiddag. Alt for få tilskuere fikk se Hemnes i sitt sedvanlige lekne spill, rulle opp angrep etter angrep, og selv om Innstranda hadde sine sjanser var vel dette mer av typen ran.

Hemnes stilte med tilnærmet lik startelver som mot ett B-preget Radaasen på torsdag. Beskjeden før start var klar; «Pass på og hold fokus skikkelig i de første minuttene slik at vi unngår baklengs!»
Ekkoet av trener Sørensens ord hang nesten igjen da Innstranden fikk straffespark allerede i det andre spilleminuttet. Ballen gikk over Hemnes forsvar som hadde sola i mot og det endte med en ulovlig takling i feltet. Noman Kahn Safi scoret og Hemnes nemesis med mål i mot tidlig i omgangene fortsatte.
De neste 60 minuttene var det omtrent bare ett lag på banen. Hemnes dominerte fullstendig og kom til sjanse etter sjanse. Som sist klarte de å veksle mellom begge kantene og play-makerne på midtbanen eide kampen.

MER OM LOKALFOTBALLse flere

Til tross for den store dominansen med stolpeskudd, baller som triller langs streken og et utall av headinger som nesten går i mål sto det 0-1 til pause. Så gjorde Hemnes motsatt av vanlig, de scoret rett etter pause. I en situasjon der et frispark går til corner endte corneren med mål og hvem andre en kampens store spiller, Elias Larsen, dunket ballen inn fra feltet.
Da timen var gått måtte dessverre Larsen ut med skade og kampen endret karakter. Innstranda fikk to helt ville sjanser til å ta ledelsen, først da ballen smalt i tverrliggeren og returen havner rett på hodet til en Innstranda spiller som headet over fra kloss hold. Før det var gått ett minutt hendte de samme igjen. Innstranda traff tverrliggeren, denne gangen kunne de sette ballen i mål med breisiden, men traff rett i klypene til keeper Akselsen.
Hemnes ristet av seg sjokket og jobbet ufortrødent videre og etter hvert hadde de grepet på kampen igjen, og pøste på framover. Det forløsende målet kommer tre minutter før slutt etter et raid oppover venstresiden der Henning Hansen blir spilt fri og scorer. Jubelen var enorm på Reina -- den stilnet fort.
Innstranda utlignet rett fra avspark. Et tilfeldighetenes spill der ballen detter ned i feltet og treffer litt hit og dit ender med at Sondre Strøm får tåa på ballen og to poeng ble tapt.

UTLIGNINGEN. Elias Larsen sørget for utligning rett etter pause. Et hav av sjanser skulle til før målet endelig kom.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN
TAR LEDELSEN. Henning Hansen scorer når tre minutter gjenstår. Bildet kunne like gjerne ha vært fra kampen mot Radaasen der Hansen scoret på omtrent samme måte.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN
PÅ RAD OG REKKE. Henning Hansen scoret i sin tredje kamp på rad og sitt femte for sesongen.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

HEMNES IL-INNSTRANDA IL 2 2-2 (0-1)

  • Mål Hemnes IL: Elias Larsen (48), Henning Hansen (87)
  • Mål Innstranda IL 2: Noman Khan Safi ( 3, str.), Sondre Strøm (88)
  • Gule kort: Samsaon Tesfai Rezene, Jakob Horseng, Jørgen Hind Sørensen og Dan Remy Karlsen - Hemnes IL samt Børge Larsen, Innstranda
  • Dommer: Andrej Jefremov, Bossmo & Ytteren IL
  • Ass.dommer 1: Carl Aslak Hagen, Gruben IL
  • Ass.dommer 2: Ahmed Taki, Bossmo & Ytteren IL
Les mer om: #Fritid | #Fotball | #Hemnes IL
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS