Lokalfotball
OLE MARTIN AKSELSEN JUBLER!. Ole Martin Akselsen har nettopp fått servert ballen fra venstre kantspiller Henning Hansen og puttet ballen i mål. Akselsen scoret også 1-0 målet på straffespark.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

Hemnes rundspilte Radaasen

Hemnes IL vant torsdag 4-1 over Radaasen som kom til Hemnes som serieleder. Hjemmelaget rundspilte til tider laget fra Sandnessjøen etter alle kunstens regler.

Kampen hadde alt fra nervepirrende målsituasjoner, utvisning og straffespark.
Trener Torstein Sørensen sa før kampen at laget skulle spille på det de er god på. Raskt spill langs bakken med bredde i laget og unngå en duellkamp mot røslige spillere hos gjestene. Planen holdt mål og et tungt bortelag ble slitne og hadde ingenting å by på den siste halve timen.
Derimot kunne kampen fått en helt annen karakter da Radaasen bommet på en gigantsjanse i sitt aller første angrep. Hemnes slapp med skrekken og da Ole?Herman Bergem kom inn på banen et stykke ut i kampen ble det virkelig sving over spillet. Hemnes tok i bruk kantene på begge sider og rullet framover gang på gang.

MER OM LOKALFOTBALLse flere

Mål ble det etter 24 minutter etter at Elias Larsen ble felt og Ole Martin Akselsen rolig satte straffen i mål. Radaasen spilte lange baller og satset på å vinne duellene og kom til en ny gigantsjanse som ble headet i nettveggen. Hemnes doblet ledelsen etter vel en halvtime da Bergem elegant serverte ballen til Martin Hind Sørensen som headet ballen fint i mål.
Andre omgang startet som den første. Denne gangen scoret Radaasen og det var Roger Pettersen som reduserte etter et langt oppspill som forsvaret til hjemmelaget ikke hadde kontroll på., men så var det på en måte over for bortelaget og Hemnes feide Radaasen av banen.
Dan Remy Karlsen og Jakob Horseng styrte midtbanen som de ville og med en meget god Isak Brun og Ole Martin Akselsen ble angrep på angrep rullet opp langs begge sidene. Henning Hansen var en konstant trussel, men en god og heldig Steffen Hartvigsen hadde marginene på sin side. Til slutt sprakk det og da var Ole Martin Akselsen som satte sin andre for dagen etter å ha fått ballen fra venstre kant Henning Hansen.
Ett utall av sjanser preget andre omgang og da det gjensto fem minutter måtte keeper Hartvigsen utenfor feltet å stoppe en ball med hendene. En står målsjanse ble avverget, men det kostet ett rødt kort og Tom Wennberg måtte ta av seg spillerdrakten og på med keeperdrakten. Rett etterpå kom Hemnes nok en gang oppover venstresiden og denne gangen fikk Henning Hansen skuddet på plass og satte inn 4-1.
Hemnes vant altså sin andre kamp for sesongen etter å fullstendig ha dominert kampen. En rutinert Robert Drage ryddet unna det som var farlig bakover og med litt mere rutine kunne Hemnes ha hatt 10 mål.


. FOTO:

HEMNES IL-RADAASEN 4-1 (2-0)

  • Mål Hemnes: Akselsen (24, 75), M. Hind Sørensen (31), Hansen (88)
  • Mål Radaasen: Pettersen
  • Gule kort: Elias Larsen, Hemnes IL, Michael Hill Forsland, Radaasen
  • Rødt kort: Steffen Hartvigsen, Radaasen
  • Dommer: Ahmed Taki, Bossmo & Ytteren IL
  • Ass.dommer 1: Glenn Kenneth Larsen, IL Stålkameratene- Fotball
  • Ass.dommer 2: Jens Wilhelm Johansen, IL Stålkameratene- Fotball
  • Publikum: Alt for få
Les mer om: #Fritid | #Fotball | #Hemnes IL
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS