FESTIVALKLARE . Gunnvor Sandmo, Kai-Ronny Fagerbakk, Kjell Sandmo, Geir Oksfjellelv, Olav Lillemo, Håkon Økland, Mona Sakrine Heggedal, Sylvia Otervik, Aslak Brendmo, Aina Olsen og Hans Paulsen. FOTO: CAMILLA ØDEGÅRD WITH

Bleikvassli Vinterfestival streames på nett

Hvis du ikke har mulighet til å komme deg til Bleikvasslia i helga - fortvil ikke. Nyskapningen Straight snoX sendes på nett og TV.

Bleikvassli Vinterfestival er like rundt hjørnet, og allerede i morgen starter programmet med Hillclimb. Fjorårets arrangement gikk over alle forventinger for arrangørene, og i år har de strukket seg enda lenger for å øke interessen enda et hakk.

Deltakerlistene på Hillclimb og dragrace ble fylt på kun få timer, og det ser ut til at det vil bli en folkefest i bygda i dagene som kommer.

Nyskapning
Hemnes motorsportklubb slapp like etter årsskifte nyheten om deres ide til et nytt scootercross-konsept. Nyskapningen har fått navnet Straight snoX, som går ut på å kjøre skuter raskest i 400 meter rett frem med mange hindringer på veien.

Allerede på søndag er det premiere på den helt nye grenen innen scootercross. Dette er en konkurranse forbeholdt profesjonelle utøvere, men festivalsjefen Aina Olsen tror dette blir stor underholdning for scooter-entusiaster, men også for mann i gata.

Sendes på nett og TV
Da dette er et helt nytt konsept er det flere som har vist interesse og ønsker å gjøre opptak. På søndag vil Fatstone TV sende Straight snoX direkte på sin TV-kanal. Fatstone er en del av Canal Digital-pakken, men dersom du ikke har tilgang til det, kan du se sendingen via deres nettside, fatstone.tv. Det vi også bli lagt ut på YouTube og Facebook.
Festivalsjef Aina Olsen syns det er helt rått at konkurransen blir direktesendt.
– Dette er en flott måte å promotere festivalen på, samt at det er en god kompensasjon til de som dessverre ikke kommer seg opp til Bleikvasslia år.

HILLCLIMB 2017. Denne konkurransegrenen er populær. Alle plassene til årets festival ble fylt på under et døgn. FOTO:
Les mer om: #Motorsport
HILSNINGER
Jakob Siljesønn Ludviksen
2 år! ! Jakob Siljesønn Ludviksen
Madelen Rustad Brendmo
12 år! Madelen Rustad Brendmo
Isai Lauknes
6! Isai Lauknes
Angelika Kråkstad
11! Angelika Kråkstad
Sigrid Falkenhaug
13 år! Sigrid Falkenhaug
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS