GODE NYHETER. Daglig leder i Natre, Frode Henning Killi, orienterer ansatte samt ordfører og rådmann i Hemnes om framtidsplanene for fabrikken. FOTO: KNUT MARTINSEN

Vokser lokalt

Fra nyttår forsvinner Trenor. Det betyr ikke tapte arbeidsplasser i Hemnes, tvert imot.

I mai ble det kunngjort at vindusprodusenten Natre kjøper opp Trenor på Hemnesberget. Mange fryktet nok at dette var et oppkjøp for å bli kvitt en brysom konkurrent.
I disse dager er hele konsernledelsen i Natre er på Hemnesberget for å spikke ferdig strategien for 2018. Under et allmøte med de ansatte i dag avslørte toppsjefen, Frode Henning Killi, at oppkjøpet absolutt ikke var for å legge ned.
– Vi skal ansette 15-20 nye personer i løpet av andre kvartal i 2018. Vi skal øke produksjon fra 200 produkter pr dag til 300 og etter hvert 400 enheter daglig.
I torsdagens papirutgave kan du lese mye mer om denne gladnyheten, og hvilke planer Natre har for fabrikken på Hemnesberget.

HILSNINGER
Hilde Linda Bjørkheim
50år! Hilde Linda Bjørkheim
Klaudia Solvang
3 år! Klaudia Solvang
Nellie Mikkeline Sjonbotn-Skreslett
2! Nellie Mikkeline Sjonbotn-Skreslett
FOTOSERIER
VM Skøtthell
VM Skøtthell
Gammeldans i Svartebukta
Gammeldansfest
DMP-stevne på Stall Reinåmo
DMP-stevne
Korgen-Innstranda 2
Minifarmen
Minifarmen

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS