UTSETTER NØDSTRØMAVGJØRELSE. Styret i Helgelandsykehuset har trukket saken om nødstrøm ved sykehuets avdeling på Mo i Rana. Saken skal nå behandles av Helse Nord.FOTO: HELGELANDSSYKEHUSET

Utsetter nødstrømmen

Helgelandssykehuset Mo i Rana mangler en tilfredsstillende nødstrømløsning. Saken skulle behandles av styret i Helgelandssykehuset i dag etter å ha blitt utsatt tidligere. Nå trekkes den lokale behandlingen og saken oversendes til Helse Nord.

I en pressemelding fra Helgelandssykehuset beskrives konsernbestemmelsene i Helse Nord RHF. Der fremgår det at enkeltprosjekter med samlet investeringssum på fem millioner kroner eller mer skal styrebehandles i helseforetakets styre. Videre skal enkeltprosjekter med investeringssum på 20 millioner kroner eller mer godkjennes av Helse Nord, og prosjekter med samlet investeringssum på 50 mill. kr eller mer skal godkjennes av styret i Helse Nord.
– Saken om renovering av operasjonsstuer og nødstrøm ved Helgelandssykehuset Mo i Rana var til behandling i styret for Helgelandssykehuset 30.08 og ble utsatt i påvente av ROS-analyser og protokoll fra drøftingsmøte med de foretakstillitsvalgte. Disse foreligger nå, i tillegg til øvrig dokumentasjon. Ettersom saken skal sluttbehandles av styret i Helse Nord, i tråd med konsernbestemmelsene, trekkes saken nå i samråd med styrets leder, og oversendes Helse Nord, heter det i pressemeldingen.

Les mer om: #Samfunn
HILSNINGER
Madelen Rustad Brendmo
12 år! Madelen Rustad Brendmo
Isai Lauknes
6! Isai Lauknes
Angelika Kråkstad
11! Angelika Kråkstad
Jakob Siljesønn Ludviksen
2 år! ! Jakob Siljesønn Ludviksen
Sigrid Falkenhaug
13 år! Sigrid Falkenhaug
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS