Hemnesjazz
I DNA-ET. Ole Børud vokste opp i en familie bestående av musikere. Han har siden 16 års alderen vært profesjonell musiker. Hans popularitet er større i utlandet enn i hjemlandet. FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

Børud så bør'ru

For det burde du! For funkelskere kunne dette nemlig kalles gull uten å havne i rettsak. Ole Børud har da også i følge konferansier Nordbø spilt siden før han ble født, noe som i seg selv skulle borge for kvalitet.

Konserten startet på det jevne. Det var nesten som å høre studiomusikk, men etter hvert som temperaturen steg til uante høyder kom også «live-feelingen» frem.
Ole Børud hadde med seg egne blåsere og det som til å begynne med minnet litt om John Eberson Group og Mezzoforte ble etter hvert ekstremt funky. Kanskje det var varmen i Aulaen som gjorde at publikum holdt seg mest i ro, for dette svingte det virkelig av.
God og høy lyd, tøft driv fra bass og trommer, samt tøffe innslag fra trombone og saksofon og en gitarvirtuous som er mye bedre kjent i utlandet enn han er i Norge, sørget for at de som ønsket «groove» og «fønk» fikk sitt høydepunkt under årets jazzfest.

MER OM HEMNESJAZZse flere


FUNKKONGE. Lovordene haglet etter årets store fønkfest i Aulaen under Hemnesjazz 2017. Selv om varmen var intens klarte Børud seg med ett par brillepuss. Flotte musikere skapte en ny happening på Hemnes.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN
Les mer om: #Kultur | #Festival | #HemnesJazz | #Frivillighet
HILSNINGER
Willas Kristoffersen
4 år! Willas Kristoffersen
Casper Alexander Nilssen
8! Casper Alexander Nilssen
Ole Roar Sneli
75! Ole Roar Sneli
FOTOSERIER
FK Målvatn
Julegriscup 2017
Halloweenfeiring
Halloweenfest
Kretsfinale
Kretsfinale: Hemnes - Fauske/Sprint2
Mini-cup
Miniturnering
Åpen dag
Hemnes Motorsportklubb: Åpen dag

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS