TUNG LAST. 2600 kilo tomhylser ble funnet i bobilen til et tysk ektepar. Paret mistenkes å stå bak en rekke innbrudd i Nord-Norge og Nord-Trøndelag. FOTO: POLITIET

Tysk par stoppet med 2,6 tonn tomhylser

Politiet har satt saken i sammenheng med innbruddet i Korgen.

Politiet har beslaglagt 2.600 kilo tomhylser etter å ha stoppet et tysk par i en bobil i Kolvereid i Nord-Trøndelag mandag kveld.
– Det er snakk om et par i 60-årene som har reist rundt i bobil. Bilen ble observert i forbindelse med et innbrudd på en skytebane i Bindal, sier operasjonsleder Bård Krogstad i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Ifølge Avisa Nordland har det kommet inn minst åtte anmeldelser etter innbrudd på skytebaner i Salten den siste tiden. Også Bladet Vesterålen og Banett.no har meldt om innbrudd på skytebaner.

Mandag meldte Korgen skytterlag om innbrudd, der de savnet om lag 40 kilo tomhylser.

LES OGSÅ:


– Vi har fått meldinger om tyverier på skytterhus fra Salten, Meløy og sørover i landet. Vi setter dette i sammenheng med innbruddet i Korgen, og saken er under etterforskning, forteller Politiet til Avisa Hemnes.

Les mer om: #Frivillighet | #Lov og orden
HILSNINGER
Frida Marie Lauvbakk
10 år! Frida Marie Lauvbakk
Melvin Valåmo Stenvoll
4 år! Melvin Valåmo Stenvoll
FOTOSERIER
Sola skinner
Vargtrekket 2018
Hillclimp 2018
Hillclimp (09/04/2018)
Drag
Dragrace og Straight snoX
Skihopp-konkurranse
Påsken 2018
Showkamp
Showkamp

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS