OVERRASKET. Rådmann i Hemnes kommune, Amund Eriksen mottar årets arbeidsgiverpris 2016, fra fylkesleder i Fagforbundet Nordland, Tore Andre Jakobsen.FOTO: FAGFORBUNDET

Årets arbeidsgiver

Prisen "Årets Arbeidsgiver for 2016" ble utdelt til rådmann Amund Eriksen i Hemnes kommune, på Fagforbundet Nordland sitt fylkesmøte.

Prisen ble ifølge en pressemelding fra Fagforbundet mottatt av en overrasket, ydmyk, glad og stolt rådmann, som sier; at dette er en pris til alle ansatte.
Rådmannen vektla følgende i sin takketale: Troen på enkeltmennesket, samhandling og skaperglede.
Lokalsamfunn står under press for sentralisering, digitalisering, endringer i befolkningssammensetninger og politiske valg som rokker ved kommunen sine grunnleggende rettigheter, dette er en utfordring for kommune Norge. For at kommune skal kunne lykkes med sitt store samfunnsoppdrag, er man avhengig av den enkeltes ansatte sitt bidrag, de vet hvor man kan gjøre små forbedringer, som i sum blir store.
For å kunne lykkes i dette arbeidet er medbestemmelse viktig og et godt samarbeid med de ansattes organisasjoner en forutsetning. Hovedtillitsvalgt for Fagforbundet sine medlemmer i Hemnes kommune, Tove Buskli, er stolt av sin rådmann og mener prisen er velfortjent.

Les mer om: #Samfunn | #Næringsliv | #Politikk
HILSNINGER
Madelen Rustad Brendmo
12 år! Madelen Rustad Brendmo
Angelika Kråkstad
11! Angelika Kråkstad
Sigrid Falkenhaug
13 år! Sigrid Falkenhaug
Jakob Siljesønn Ludviksen
2 år! ! Jakob Siljesønn Ludviksen
Isai Lauknes
6! Isai Lauknes
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS