I STEMNING. Selv om snøen lavet ned utenfor ble det en merkbar vårstemning i Korgen kirke da Hemnes Janitsjar holdt sin hyllest til våren.VIDEO: KNUT MARTINSEN

Vår i vinterland

Hemnes Janitsjar hyllet våren under en konsert med vintervær utenfor kirkeveggene.

Det ble en svært så hyggelig og lun forestilling i Korgen kirke der janitsjaren som vanlig ble ledet av Arvid Martinsen. Han uttrykte stor tilfredshet med at 59 publikummere hadde løst billett, en glede som ble delt av leder John Helge Vang. Vang påtok seg også på vegne av korpset skylden for det noe ustabile været med flere vårløsninger som med stor sannsynlighet sammenfalt med deres øvelser.
Undertegnede skal være svært forsiktig med å uttale seg om kunstnerisk innhold og framførelse, men det var liten tvil om at publikum koste seg både gjennom programmet og med dirigentens små anekdoter mellom numrene. Disse historiene ga de ulike numre sitt eget liv, og selv det som åpenbart skulle være mindre pent ble interessant.
Konserten ble avsluttet med Valdesmarsj, og jammen ble det ikke dacapo med samme marsj der dagens dirigent nærmest bar gammeldirigent Geir Flostrand opp til en gjesterolle, til stor glede for et stående publikum og jublende musikere.
Lettbent og luftig musikk med tydelige tilsnitt av vårfølelse ville muligens en vinkjenner kalt musikken, sjekk selv i videoen over saken.

Les mer om: #Kultur | #Korps | #Samfunn | #Frivillighet
HILSNINGER
Johannes André Kvitnes
2! Johannes André Kvitnes
Stig-Arne Jenssen og  Renate Reinåmo
50+40! Stig-Arne Jenssen og Renate Reinåmo
Samuel Solhaug Jørgensen
10! Samuel Solhaug Jørgensen
Marie Johanne Nilssen
5! Marie Johanne Nilssen
Arnulf Skreslett
70 år! Arnulf Skreslett
FOTOSERIER
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset
Torsdag og festivalstart
Hemnesjazz 2018

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS