Skolebrannen
TRENGER MIDLERTIDIGE LOKALER. Korgen sentralskole er ikke klar for å ta imot elever på en stund. Nå har kommunen funnet nødløsninger.FOTO: KNUT MARTINSEN

Kriseløsninger på løpende bånd

I dag har de ansatte ved Korgen sentralskole og ledergruppen hatt møter for å legge puslespillet for undervisningen.

I en pressemelding fra Hemnes kommune meldes det at bygget fortsatt ikke er frigitt, og at de har funnet midlertidige løsninger de kommende dager. Det er fortsatt usikkert om barneskolen har fått skader som må ordnes.
I morgen er det kun SFO og småtrinnet (1.-4. klasse) som får et tilbud. De skal benytte Korgen Ils klubbhus i Vesterli, og vil få nærmere informasjon om skyss når dette er avklart.
Mellomtrinnet og ungdomsskolen får undervisningsfri tirsdag. Ungdomsskolen skal så på ekskursjoner både torsdag og fredag, og de må ha med seg klær egnet for å være utendørs begge dager. Mellomtrinnet skal møte for undervisning på Korgen samfunnshus.

MER OM SKOLEBRANNENse flere

I forbindelse med formannskapsmøte og kommunestyremøte på torsdag vil politikerne få en oppdatert orientering om situasjonen.

Les mer om: #Samfunn | #Ulykke
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS