Arctic Race of Norway
NEDTUR. Hovedfeltet prøver å ta igjen utbrytergruppa etter å ha gjort seg ferdig med Korgfjellet for i dag.FOTO: CHRIS ERIK HAUGLI

Generalprøven i havn

Arctic Race of Norways første tur over Korgfjellet er unnagjort. Den virkelige Kongeetappen er allikevel lørdag med målgang på fjellet.

Rytternes ferd gjennom Hemnes gikk direkte ut på TV2, og med mange festlystne langs løypa ble det en minnerik tur for så vel deltakere som skuelystne.


MER OM ARCTIC RACE OF NORWAYse flere

Sportslig suksess
Kévin van Melsen fra Wanty Groupe Gobert ble den første til å passere Korgfjellet i internasjonal sykkelsammenheng, mens Danny van Poppel fra Team Sky kom ført i mål i Sandnessjøen. van Melsen blir dermed lett å kjenne igjen i morgen, siden han får sykle i laksetrøya som leder av klatrekonkurransen så langt. van Poppel får sykle i den blå ledertrøya. Skal vi tro ekspertene er det likevel i morgen det hele blir avgjort sammenlagt, så det blir mer spennende å se hvem som har trøyene i morgen kveld.

FOTOSERIER


Kongeetappen i morgen
På lørdag forventes et folkehav å kle inn Korgfjellet, men også langs løypa er det lagt til rette for publikum. I Korgen blir det storskjerm ved Korgen Vertshus, og både Coop og Vertshuset lager mat for de som måtte bli sulten.

På Finneidfjord er det kafé, på Bjerka inviterer bondelaget til fest, i tillegg er det mange private initiativ til lokal fest langs løypa. Husk flagg og heiarop, og om det meldes regn bør man huske at Yr har bommet 10 av 10 dager i det siste.

GOD STEMNING. Selv om det var arbeidsdag tok mange turen opp på KorgfjelletFOTO: CHRIS ERIK HAUGLI
Les mer om: #Fritid | #Sykkel | #Samfunn | #Frivillighet | #Næringsliv | #Politikk
HILSNINGER
Jorunn Amalie og Anton Severin Lorentzen
5 og 7 år! Jorunn Amalie og Anton Severin Lorentzen
Leonora Kristoffersen
5 år! Leonora Kristoffersen
Emilie Olderskog Fjelldal
10 År! Emilie Olderskog Fjelldal
Anton Severin Lorentzen
5 år! Anton Severin Lorentzen
FOTOSERIER
Mini-cup
Miniturnering
Åpen dag
Hemnes Motorsportklubb: Åpen dag
Løper mot mål
Gutter 11: Korgen - Grane
Duell
Gutter 13: Korgen - Olderskog
Jenter 11: Korgen - Åga
J11: Korgen - Åga

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS