Lokalfotball 2016
NY SEIER FOR HEMNES IL. Hemnes vartet opp med godt forsvarsspill og kjappe overganger og vant fortjent mot serielederen onsdag kveld. Rundt åtti tilskuere fikk med seg et flott arrangement som i tillegg til det vanlige også kunne by på kampprogram. FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

Hemnes slo Stål

Hemnes fortsatte sin rekke med seire på hjemmebane da laget onsdag slo Stål 2 på Reina. En spennende kamp med en flott ramme gav stående applaus da det ble klart at Hemnes passerte Korgen på tabellen.

Rundt 80 tilskuere i flott sommervær fikk se hjemmelaget kjempe seg tilbake fra å ligge under til å vinne kampen etter heroisk innsats i slutten av kampen. Serielederen kjempet for utligning, men kom aldri til noen reell målsjanse.
Hemnes startet med Sindre Kristiansen i mål. Den bakre fireren besto av Ole-Herman Bergem, Patrick Gustavsen, Robert Drage og Ersin Okcanlioglu som debuterte fra start ettersom Rune Breimo hadde forfall. De tre på midten var Dan Remy Karlsen, Tommy Karlsen og Martin Hind Sørensen, mens Henning Hansen, Tobias Skreslett og Jørgen Hind Sørensen dannet angrepet.
Hemnes startet best og hadde Stål i kne i første del av omgangen og burde ledet etter flere gode sjanser. Knapt halvveis i omgangen kom Stål seg oppover på venstrekanten og Preben Karlsen fikk lagt inn fra dødlinja der Musse Fitsum enkelt kunne sette ballen i mål.

MER OM LOKALFOTBALL 2016se flere

Stål hadde initiativet, men Hemnes kjempet seg tilbake i kampen og etter en drøy halvtime fikk hjemmelaget frispark fra 25 meter litt til høyre for mål. Patrick Gustavsen dundret ballen i mål over en Stål-keeper som ikke hadde sin beste dag.
Rett før pause kom Stål nok en gang oppover venstresiden. En takling førte til at dommeren dømte straffespark. «Ti tusener» på tribunen ropte at det var utenfor 16-meteren. Kenneth Johansen tok straffesparket. Han prøvde å chippe ballen forbi keeper, men Sindre Kristiansen tok enkelt et mildt sagt elendig straffespark.
Andre omgang ble en omgang med kjemping der Stål prøvde og prøvde uten å slippe til foran mål. Hemnes kjempet innbitt og litt ut av ingenting tok Hemnes ledelsen etter 65 minutter. Martin Hind Sørensen sendte en lang pasning mot sin lillebror Jørgen som nok var ti meter offside. Lillebror Sørensen gikk ikke etter ballen og det ble ikke blåst og plutselig var Tobias Skreslett kommet igjennom og satte ballen i mål.
Et merkelig øyeblikk på Reina inntraff. Ingen trodde det ble mål verken på tribunen eller på banen. Dommeren blåste for mål og Tobias Skreslett kommenterte etter kampen at han hadde lært at han skulle spille til det ble blåst i fløyta.
Stål hadde ikke dagen og det ble litt ampert da gjestene ikke fikk spillet til å sitte. Det virket nok som et aldri så lite sjokk å møte et Hemnes-lag som kom fra 0-7 tap for Lurøy og bli kjempet i senk. Hemnes vant til slutt sin fjerde hjemmekamp denne sesongen meget fortjent der spesielt innsatsen, kjempingen og forsvarsspillet etter ledermålet var heroisk.

LANGSKUDD. Patrick Gustavsen utlignet for Hemnes IL med et kanonskudd av et frispark fra 25 meter.FOTO: BJØRN-TERJE NILSSEN

HEMNES IL-STÅLKAM2 2-1 (1-1)

  • 0-1 Musse Fitsum (21)
  • 1-1 Patrick Gustavsen (32)
  • 2-1 Tobias Skreslett (65)
  • Gule kort: Martin Hind Sørensen, Hemnes IL og Ognjen Milenkovic, IL Stålkameratene 2
  • Dommer: Destin Makumbu, IL Stålkameratene
  • Ass. dommer 1: Rune Hasselberg, Mo IL
  • Ass. dommer 2: Matts William Sørensen, IL Stålkameratene
Les mer om: #Fritid | #Fotball | #Hemnes IL
FOTOSERIER
Smil
Samefolkets dag i Korgen
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS