DOBBELTBOOKING. De som ønsker informasjon om kommunereform finner ikke denne på Korgen samfunnshus. Der blir det kultur, mens Korgen menighetshus for anledningen blir meningshus.FOTO: BJØRN SVERRE FALCH

Krøll med lokaler

Torsdag avholder Hemnes kommune folkemøte for å informere om kommunereformen. Det medførte en liten kulturkollisjon.

Formannskapet behandlet kommunereformen for to uker siden, og på tirsdag skal kommunestyret ta stilling til Hemnes' framtid. Politikerne besluttet at saken skulle tas til et folkemøte før behandlingen, men glemte å sjekke om det var ledige lokaler. Dermed måtte de ut på bygda for å finne et passende sted, samfunnshuset i Korgen var nemlig opptatt.
– Kulturskolen har et prosjekt der elever skal lære å være arrangør. De skal arrangere en konsert med visesangeren Guren Hagen på samme tidspunkt, og har vært flink og booket lokaler i god tid, forteller rektor i kulturskolen, Elisabeth Ødegård, som legger til at de svært gjerne ser at mange oppsøker deres arrangement.
Dette medfører at folkemøtet må benytte Korgen menighetshus med oppstart 19.00, mens kulturfolket starter en liten time senere.

Les mer om: #Samfunn | #Frivillighet | #Politikk
HILSNINGER
Ole Roar Sneli
75! Ole Roar Sneli
Willas Kristoffersen
4 år! Willas Kristoffersen
Casper Alexander Nilssen
8! Casper Alexander Nilssen
FOTOSERIER
FK Målvatn
Julegriscup 2017
Halloweenfeiring
Halloweenfest
Kretsfinale
Kretsfinale: Hemnes - Fauske/Sprint2
Mini-cup
Miniturnering
Åpen dag
Hemnes Motorsportklubb: Åpen dag

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS