KJEDELIG. Ingrid Boldermo hadde håp om å vinne Nordisk på hjemmebane i Hattfjelldal i helga. En kneskade ødelegger den sjansen, og også resten av sesongen.FOTO: BJØRN SVERRE FALCH

Sesongen over

Kneskade ødelegger resten av sesongen for Ingrid Boldermo. EM og Nordisk i Hattfjelldal i helgen går dermed uten hjemmefavoritten.

Det var under scootercrossrunden i Mora for 3 uker siden Boldermo pådro seg en kneskade. Hun har kjørt flere runder med smerter i kneet, og nå viser det seg at skaden er alvorligere enn ventet.
– Korsbandet og støtteligamenter i kneet er skadet, og dette tar tid å hele og trene opp igjen, sier Boldermo.
Boldermo har hatt en bra sesong, og har hatt veldig gode resultater så langt.
– Jeg er per dags dato ranket som nummer to i Skandinavia. Det lå an til å bli en kanonsesong, så jeg er selvsagt veldig skuffet.
Skaden kom ubeleielig, med sesongens to store mål like om hjørnet: Nordisk mesterskap på hjemmebane på Villmoen i Hattfjelldal nå til helga, og World Cup i Skellefteå i mars.
– Jeg legger ned veldig mye arbeid i forkant og under sesong, både i trening og forberedelser, så det er trist å gå glipp av disse mesterskapene, sier Boldermo.
Men selv om det blir en lengre opptreningsperiode for å få kneet bra igjen, er motivasjonen for videre satsing på plass.
– Motivasjonen for neste sesong blir enda større. Jeg ladder om, og ser frem imot 2015-sesongen!

Les mer om: #Motorsport
HILSNINGER
Ludvig Olai Hatten
2! Ludvig Olai Hatten
FOTOSERIER
Full fres
Halloween
Lokaloppgjør: Korgen-Hemnes
Kos og hygge under Hemnesjazz 2018
Hemnesjazz 2018 - diverse
Konserten i Hundneset med Halvard Kjelen & Snorre Sivertsen
Hemnesjazz 2018 - Hundneset
Torsdag og festivalstart
Hemnesjazz 2018

ANSVARLIG REDAKTØR:
KNUT MARTINSEN
TLF: 977 97 333

TIPS OSS:
TIPS@AVISAHEMNES.NO
TLF: 977 97 333

WEBDESIGN:
WWW.DAESIGN.no
TLF: 970 35 284

Avisa Hemnes arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Avisa Hemnes har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

© 2015 Avisa Hemnes AS